HAWKEYE ELITE® sporingsmaskine

hero hawkeye elite

Hos First Stop Vordingborg får du som kunde glæde af vores seneste investering, der på rekordtid analyserer dit køretøj og udskriver målinger, som afslører betydelige forbedringspotentaler i dit styretøj og din opkobling.

Hvis du spørger dig selv, hvorfor det er vigtigt, kan vi svare enkelt: Når dit styretøj og din opkobling fungerer optimalt, opnår du længere levetid på bil og dæk, mindre slid og bedre brændstoføkonomi. Det betyder, din bil holder i flere år – og at du sparer penge på hver eneste kilometer.

Derfor er HAWKEYE ELITE® enestående

Praktisk design

Undgå potentiel skadelig kontakt mellem bilens komponenter og værktøj.

Hurtig analyse

Glem lange ventetider på værkstedet. Få hurtig afklaring, der påviser indsatsområder.

Optimal aflæsning

Få en præcis rapport, der illustrerer, præcis hvad du bør udbedre på dit køretøj.

En genvej til øget køreglæde

Følg HAWKEYE ELITE’s® anvisninger, reducer dine omkostninger og få større køreglæde.

Sådan fungerer det

produktiv

En grundig undersøgelse af dit køretøjs styreegenskaber og opkobling betyder traditionelt set ventetid, da en mekaniker skal inspicere bilen fra alle sider.

HAWKEYE ELITE® har revolutioneret den procedure, så du på bare 10 minutter får en komplet oversigt over de områder, der bør udbedres.

Det eneste du skal gøre er at parkere din bil på HAWKEYE ELITE® sporingsmaskinen, der herpå iværksætter et automatisk gennemsyn. Maskinen kontrollerer bilens opkobling og styretøj, og analyserer bilen for vægtdifferencer, ubalancer og meget mere, der kan påvirke bilens performance, levetid og økonomi.
Du kan vælge to løsninger:

• Du ankommer og parkerer bilen til sporing og test.
• Du ankommer, får kontrolleret bilen og får udbedret uregelmæssigheder med det samme.

HAWKEYE ELITE® giver dig bedre køreegenskaber, forlænger levetiden på dæk og styretøj samt reducerer dit brændstofforbrug, så du opnår øjeblikkelige besparelser.

Vil du spare penge?

Du er kun et par klik væk!

Kontakt First Stop Vordingborg og hør hvordan vi giver din bil et hurtigt sundhedstjek til glæde for dens levetid og din pengepung.

© Copyright 2016 First Stop Vordingborg by Lynge Olsen Group A/S