Privatlivspolitik for First Stop Vordingborg ApS

 

  1. Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Som leverandør af service og dækudskiftning til vores kunder tager vi din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler personoplysninger i forbindelse med servicering af din bil og har derfor                     vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

 

  1. Kontaktoplysninger

First Stop Vordingborg ApS er dataansvarlig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Du kan kontakte os, hvis du har behov for at vide,                     hvordan vi behandler dine personoplysninger.

 

Registrerede kontaktoplysninger om First Stop Vordingborg ApS:

Kontaktperson: Carsten Jensen

Adresse: Tandhjulet 4, 4760 Vordingborg

CVR: 79141216

Telefonnr.: 55374005

Mail: first.stop.vordingborg@mail.dk

Website: www.firststopvordingborg.dk

 

  1. Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Vi indsamler og opbevarer dine oplysninger i forbindelse med opfyldelse af vores aftale om Servicering af din bil jfr. persondataforordningens art 6 stk. 1 b) og andre lovlige forretningsmæssige       formål. Derudover kan vi indhente kreditoplysninger i medfør af art. 6 stk. 1 b), e) og f) for at driftsoptimere vores ydelser og for at sikre dig en så effektiv levering.

 

  1. Kategorier af personoplysninger

Vi behandler som udgangspunkt almindelige personoplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, mobil, dine bildata m.m. for at opfylde vores aftale med dig om levering af         nye dæk og andre ydelser. Vi bruger dit telefonnummer for at kunne kontakte dig fx. hvis vi skal give din en besked, underrette dig om din bils tilstand m.m.

 

Vi behandler kun de personoplysninger, som er nødvendige, for at servicere dig.

 

  1. Databehandlere, som vi overlader dine personoplysninger til

Vi videregiver dine data til samarbejdspartnere, der står for bogføring af betalinger m.m. Kommer du i restance med betaling af din faktura, kan vi videresende dine oplysninger til advokat               eller  inkassobureau, SKAT og fogedret.

 

Hvis der er krav om, at vi indgår databehandleraftaler med disse samarbejdspartnere, så har vi indgået databehandleraftaler. Dette betyder, at disse parter også overholder lovgivningen om              personoplysninger. Vi indhenter ikke dit samtykke til at overlade dine personoplysninger til en databehandler, eller hvis vi er retligt forpligtet til at videregive dine personoplysninger, fx som            led  i indberetning til en myndighed.

 

 

Vi har indgået aftaler med følgende samarbejdspartnere:

  • Elbek og Vejstrup – der hoster vores bogføringssystem.
  • Lynge Olsen Group – der hoster vores hjemmeside.
  • Damholdt Service – ekstern bogholder

 

Derudover indgår vi fortrolighedsaftaler med f.eks. dækfirmaer og underleverandører eller lignende, der får oplyst vores kunders navn, adresse m.m. Vi har på forhånd sikret, at de og deres              medarbejdere overholder reglerne om persondata.

 

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til kommerciel markedsføring af produkter fra 3. mand m.m.

 

  1. Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer

Vi overfører ikke data til tredjelande eller internationale organisationer.

 

  1. Hvor har vi dine personoplysninger fra?

Vi indhenter dine personoplysninger fra dig selv, men vi får også personoplysninger fra f.eks. bilregisteret. Vi kan også modtage oplysninger fra offentlige myndigheder, m.m.

 

  1. Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe som aftaleforholdet mellem First Stop Vordingborg ApS og dig eksisterer. Ophører du med at være kunde hos First Stop Vordingborg ApS, sletter      vi dine personoplysninger efter (tidligst efter indeværende år + 5 år – ifølge reglerne i bogføringsloven – men der kan også være behov for at opbevare oplysningerne længere)

 

  1. Automatiske afgørelser, herunder profilering

Vi gør ikke brug af automatiske afgørelser eller profilering.

 

  1. Retten til at trække samtykke tilbage

Vi anvender som udgangspunkt ikke samtykke i forbindelse med servicering af din bil fra First Stop Vordingborg ApS. Skulle du have givet samtykke til os til noget ud over dette, så har du til          enhver tid ret til at trække dette samtykke tilbage, ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår i punkt 2.

 

  1. Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

 

   Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

 

   Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

 

 

 

 

   Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

 

   Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra       opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

 

   Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte                     markedsføring.

 

   Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig         til en anden uden hindring.

 

   Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 

  1. Klage til Datatilsynet

Du bør altid først rette henvendelse til os som dataansvarligt selskab, såfremt du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

 

© Copyright 2016 First Stop Vordingborg by Lynge Olsen Group A/S